2011. július 30., szombat

Smith, Wilbur: Lángoló part - Jelenlegi ára: 2 345 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Lángoló partA könyv listaára: 2697 Ft. Leírás:
Az első világháború egyik légicsatájában megsebesül egy angol gép pilótája, Michael Courteney. A franciaországi de Thiry kastélyba viszik, ahol Centaine, a birtokos lánya ápolja. A fiatalok egymásba szeretnek, és vágyuk hamarosan beteljesedik. Rövidesen el kell válniuk, és Michael egy légi ütközet során életét veszti, Centaine pedig gyermekével a szíve alatt Michael szülőhelyére, Afrikába utazik. A vöröskeresztes hajót azonban, amelyen útnak indul, egy német tengeralattjáró torpedója elsüllyeszti. Centaine a tengerbe esik, és hosszú küzdelem után partot ér a sivatag peremén. Embertelen körülmények között harcol önmaga és leendő gyermeke életéért, küzd az időjárás viszontagságaival, az éhhalál és a szomjúság ellen. A sors szerencsére összehozza egy öreg busman házaspárral, akiknek rendkívüli képességeik vannak: szagról felismerik a veszélyt, rátalálnak a homok mélyén rejtőző vízre, ismerik a gyógyfüveket és kitűnően tájékozódnak a sivatagban. Együtt vándorolnak tovább, és a busman asszony segíti világra Centaine kisfiát. A fiatal anya számára azonban a sors még további izgalmakat tartogat és némi reményt arra, hogy megtalálja az igazi boldogságot. ISBN: 978-963-9124-53-0A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 345 Ft

Az aukció vége: 2011-08-01 23:10
. Smith, Wilbur: Lángoló part - Jelenlegi ára: 2 345 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése