2011. július 29., péntek

Ripp Zoltán: Eltékozolt esélyek? - Jelenlegi ára: 2 130 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Eltékozolt esélyek? A könyv listaára: 2600 Ft. Leírás:
A rendszerváltás óta eltelt két évtized eredményeit és tanulságait összefoglaló évfordulós munkák sorát gyarapítják majd a Napvilág Kiadó új sorozatában megjelenő, a korszakot a társadalomtudományok kritikai eszköztárával értékelő és értelmező tanulmányok. A széria első kötetének történész szerzője az elmúlt húsz év politikai történéseit foglalja össze a világpolitikát és a magyar társadalmat érintő átalakulások tükrében és elsősorban arra keresi a választ, hogy mi az oka a szinte egyöntetű kudarcérzésnek, miért gondolja a közvélemény és a politika is egyre inkább, hogy válságba jutott a rendszerváltás programja. A szerző az összetett okok közül kiemeli az új rendszer társadalmi elfogadottságának és a közbizalomnak az alacsony fokát, amelyet a társadalmat ért megrázkódtatásokkal (munkahelyek elvesztése, társadalmi polarizáció) magyaráz. Fontos tényezőként említi még, hogy a táborelvű politizálás következtében a nemzet egyesítése helyett megosztása valósult meg. A külső kényszerek közül pedig a minden kormány által előbb-utóbb szükségszerűen alkalmazott liberális gazdaságpolitikát emeli ki, amelyet az elért gazdasági eredmények ellenére társadalmi szempontból szintén kudarcként értékel. A bibliográfiával záródó kötet mindenkinek ajánlható, aki a napi politikai csatározásokon túl tekintve kívánja értelmezni és értékelni a jelenkori Magyarország állapotát. ISBN: 978-963-9697-50-8A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 130 Ft

Az aukció vége: 2011-07-31 04:11
. Ripp Zoltán: Eltékozolt esélyek? - Jelenlegi ára: 2 130 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése