2011. december 30., péntek

Solac hűtő ventilátor - Jelenlegi ára: 850 Ft

Solac hűtő ventilátor 
Leírás: eredetileg Solac TV 8425 ventilátor
Média Marktban vásárolt ventilátor.
Eredetileg hűtő - fűtő ventilátor volt. Kb 1 és negyed éve vettem. Mostanáig nem volt gond vele- most úgy tűnik, hogy a fűtőszál nem működik benne. Tehát már csak egy hűtő ventilátor.
(Akinek van villanyszerelő ismerőse- valószínűleg egy kis rész törhetett el benne, mert a fűtőszál merev- és az biztosan nem sérült. Valószínűleg 2 perc alatt javítható, de a Solac szervízben is azt mondták, hogy 3000 alatt nem nyúlnak hozzá. Emiatt el sem vittem oda. inkább vettem egy ús ugyanilyet. )
Adatai:  2000 W, víz ellen védő burkolat (IP21), ventilátor fokozat, automata hőkioldó, kábeltartó, fogantyú, működést jelző lámpa, 2 sebességi fokozat, fagyásgátló funkció, extra pontos termosztát.
Ezek az eredeti jellemzők. Ha valaki nem akarja megjavítani- most nincsenek meleg fokozatai- csak azt lehet állítani, hogy mennyire fújja a hideget. (Nyáron is használtam persze- hűtésre is alkalmas. )
Hibái: a feliratokat csak ráfestették, azok kb az első héten lekoptak róla- csak a gombokon maradt meg, meg az elején a díszből valami. Egyszer feldőlt, és az egyik csücske letört (szemből a jobb felső)- de hál Istennek- ez is az elején történt, úgyhogy ettől még működik.
Tulajdonságok: Hideget fúj- és a hiányzó 2 cm-es sarkon kívül -nagyon dizájnos. Nem adnám el, ha fűtene! Nagyon könnyű- és vékony. (azt hiszem, hogy 1000W-on fújja a hideget. )
Garanciája már lejárt.
Eredeti ára:  7900 ft volt
Nézd meg a többi aukciómat is!
 


Jelenlegi ára: 850 Ft

Az aukció vége: 2011-12-30 10:12
. Solac hűtő ventilátor - Jelenlegi ára: 850 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése